Mobile App
Development course

Met onze speciaal ontwikkelde cursus begint jouw reis naar een topcarriere.

Aankomende events

Kom naar de volgende cursus in Amsterdam

De belangrijkste skills voor een App developer

Cursus info

De belangrijkste skills voor een App developer

Leer de grondbeginselen van programmeren

Begin met een sterk fundament in een van de meeste gebruikte talen voor mobiele apps. Ontdek de nieuwste technieken en maak complexe applicaties op de meest eenvoudige manier.

Word een meester in het maken van UI

UI (User interface) gaat over alles wat je op het scherm ziet. Krijg volledige controle over de look en feel van je app. Leer wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen. Gebruik de nieuwste technieken om snel tot resultaat te komen.

Ontdek hoe je een applicatie lanceert

Maak je eigen applicaties en lanceer deze echt in de store. Bij de launch komt een hoop kijken! Je bent pas een echte developer als jouw app in de store staat!

Word een ster in samenwerken dankzij onze tools en workflow

Samenwerken is niet alleen essentieel binnen een bedrijf, het is ook veel leuker dan in je eentje. Mits je een goeie workflow hebt. Leer over de benodigde tools en de beste workflows uit de industrie om een project samen gedaan te krijgen.

Je kunt gratis beginnen! Kom naar de workshop Intro programmeren.

Weet je nog niet zeker of programmeren iets voor je is?

Neem een kijkje bij de gratis introductie workshop.

Bekijk beschikbaarheid
Waarom Mobiele apps?

Waarom Mobiele apps?

Voor mobile apps heb je slechts 1 taal nodig

Hierdoor kun je binnen 3 maanden tijd toch ver genoeg de diepte in komen om echt zelfstandig een app te kunnen maken. Of natuurlijk kans maken op die vette baan.

In tegenstelling tot app development heb je voor web development al snel 5 a 6 talen nodig (HTML, CSS, Javascript, PHP, Nodejs en SQL) Daarnaast moet je ook nog leren hoe dit allemaal samenwerkt. Veel cursusen web development met een vergelijkbare duur kunnen je hierdoor eigenlijk alleen maar een introductie geven in de verschillende technieken.

We hebben een unieke, moderne en effectieve lesmethode ontwikkeld voor optimaal resultaat.

Onze lesmethode is erop gericht om vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om te werken in de hedendaagse IT-sector.

We zijn gevestigd in een van de meest dynamische IT-steden in Europa, Amsterdam! Hierdoor krijgen jonge professionals de kans om te groeien in een community van gelijkgestemde IT-enthousiastelingen.

Module 0 - Voor je begint

Voorbereiding

Leer de basis van programmeren met ons online materiaal en zorg ervoor de je gelijk een vliegende start kan maken.

Module 1 - Week 1

Je eerste app

Neem je eerste stappen als app developer. Leer omgaan met android studio. Maak op dag 1 al je eerste applicatie!

Module 2 - Week 2 - 3

De diepte in

Leer hoe je een app opdeelt in kleinere blokken. Ontdek de basis van app architectuur en MVVM. Breid je skills uit met complexere UI.

Module 3 - Week 4 - 5

Leer werken met data

Ontdek hoe apps omgaan met data en hoe je dit op een handige manier aan je app toevoegt. Duik nog dieper in de architectuur en leer het maken van uitgebreidere apps met meerdere features en schermen.

Module 4 - Week 6 - 7

Connect je app

De meeste apps krijgen hun data uit de cloud. In deze module leer hoe je dit kunt integreren. Ook leer je hoe je met andere devices kan praten dmv push.

Module 5 - Week 8 - 10

Samenwerken

In deze module ligt de focus op samenwerken met je studiegenoten. We leren je onder andere hoe je omgaat met planning, inschatten van werk en de workflows en standaarden die je vaak tegen komt bij bedrijven.

Module 6 - Week 11 - 12

Maak zelf je eigen app

Realiseer samen met je studiegenoten een eigen concept. Brainstorm met elkaar voor een idee, werk het uit naar een ontwerp, maak de app en maak een echte release in de store.

Module 7 - TODO

Begin met werken

TODO

Meer details?

Passie voor IT

A picture of an engineer

Met meer dan 13 jaar ervaring als software engineer is Django een absolute professional. Van kleine startups tot grote banken, hij heeft alles meegemaakt. Hij is een meester in maar liefst 12 programmeertalen. Zowel frontend als backend. Zijn tweede grote passie is het coachen van anderen. Omdat er destijds geen goede programmeer opleidingen waren heeft hij alles zelf in de praktijk geleerd.

Django weet als geen ander wat er nodig is om jou te laten slagen als programmeur. Vanuit zijn ervaring in het werkveld en als autodidact is een geweldig leertraject tot stand gekomen. Grijp nu de unieke kans om op een persoonlijke en uitdagende manier te leren van deze expert.

Lees meer over de lesmethode

Aanmelden

Hoe kan je meedoen?

 • 1: Geen vereisten

  Deze cursus is toegankelijk voor iedereen. Geen diplomas of IT kennis nodig. Je motivatie is het belangrijkste.

 • 2: Vul het aanmeld formulier online in

  Wij nodigen je vervolgens uit voor een persoonlijk intake gesprek. De intake is een online video call van ongeveer een half uur. Hier kun je vragen stellen en bespreken we je situatie en motivatie.

 • 3: Doe een introductie les

  Na de intake nodigen we je uit voor een gratis introductie les op locatie. Hier ontmoet je je toekomstige mede cursisten. De introductie les is tevens een test om te kijken hoe je het materiaal oppakt.

 • 4: Betalen en voorbereiding

  Als laatste kijken we naar de juiste financiele opties voor jouw. Daarna kun je gelijk beginnen aan het online matieraal. Het is de bedoeling dat je dit allemaal af hebt zodra je groep van start gaat.

Aanmelden

Hulp nodig?